Firma Events 


Firma-arrangementer: Vi har stor efaring i at holde team-building arrangementer, afdelingshygge eller arrangementer som en del af jeres medarbejderklub. Alt med udgangspunkt i kunsthåndværket.  Det kan enten være hos jer eller i vores værksteder i Virum eller Egedal. 


Store Firma-arrangementer: Skal I holde et firmaarrangement fx sommerfest, fejring, julefest eller andet, kan vi byde ind med et kreativt indslag som medarbejderne (og evt familier) kan hygge sig med. Vi har erfaring i at håndtere fra 10 til 800 mennesker.


Referencer: PFA, Tryg, Coloplast, Implement, og mange flere


Arrangementer for gæster:  Vil I tilbyde jeres gæster at deltage I en workshop, kan vi let arrangere en workshop for jer med udgangspunkt i kunsthåndværket eller andre kreative workshops. Vi har en række standard workshops, men kan også special designe en til jer. Vi har erfaring fra 6 - 800 personer. Og har været på Museer, Kulturhuse, Biblioteker osv


Referencer: Gimle, Aros Museum, Askovfonden og mange flere


Leje af mødelokale: Hold jeres møde eller foredrag i anderledes kreative mødelokaler, vi kan være fra 2 til 40 personer


Flow workshops: Vi har stor erfaring i at designe og  lave flow workshops hos jer, hvor jeres kunder kan bliver inspireret. En flow workshop tager typisk 10-15 min pr kunde. Alt med udgangspunkt i kunsthåndværket.


Referencer: Plantorama, Slotsarkaderne, Waves, Ballerup StorCenter, Zoo og mange flere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, vær den første til at høre om nye workshops, events og meget mere

 
 

*Nyhedsbrevet kommer ud én gang hver måned