Hvorfor kreative workshops?

Vi tilbyder kreative workshops for alle aldre med udgangspunkt i kunsthåndværk, hvorfor?


Fordi vi synes kreativ udfoldelse og inspiration spiller en vigtig rolle i vores dagligdag. Det er en måde at bruge fantasi og fingerfærdighed, samtidig med man kan koble af og fordybe sig. Noget der ikke altid bliver sat nok tid af til i dagligdagen.


Vi vil give et rum til de kreative sjæle og en mulighed for dem der gerne vil være det, eller som vil prøve kræfter af med det - og måske få en ny hobby . Hos os er alle velkomne, og vi lover dig for, at du vil overraske dig selv.


Sådan foregår det

Hos os kommer man for at lege med det kreative, få inspiration og nye færdigheder, uden at skulle bekymre sig om materialer og det kreative rod. Det sørger vi nemlig for at ordne.


Opbakning


Vi vil støtte den kreative branche i Danmark - kunstnere, designere, kunsthåndværkere og små special butiker som sælger kreative materialer. 


Genbrug


Vi bekymrer os om miljøet, og bruger derfor, hvor det er muligt, genbrugsmaterialer. Hvis du har nogle kreative/hobby materialer, du ikke skal bruge mere. Så skriv, så kommer vi meget gerne og henter dem .


Inspiration


Vi vil inspirere til nogle hyggelige timer i godt selskab, til kreativitet, til at fortsætte derhjemme og måske, hvem ved, inspirere til en ny hobby - alt med udgangspunkt i kunsthåndværket.

Muligheder


Vi vil give dig muligheden for hygge, få inspiration og udfoldelde dig i et kreativt rum via vores  variede udvalg af workshops.  For at sikre dig den bedste og mest inspirerende oplevelse, er det designeren, kunsthåndværkeren eller kunsteneren selv som underviser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, vær den første til at høre om nye workshops, events og meget mere

 
 

*Nyhedsbrevet kommer ud én gang hver måned