Medarbejder 30 timer Virum

 

Vil du være med til at drive vores skønne kreative værksted? Vi leder efter en ny kollega ca. 30 timer om ugen, som vil være driftssansvarlig for vores butik i Virum og dermed en stor og bærende del af dagligdagen i værkstedscaféen. Du vil ikke have personaleansvar og budgetansvar.

 

Du vil arbejde i et kreativt miljø, og et kreativt sind er en fordel, men dine primære opgaver vil være af praktisk karakter. Du vil være drivkraften i at sikre driften i vores værkstedscafé i Virum, og har ansvaret for at formidle til og sikre implementering hos de øvrige medarbejdere. Du har det overordnede ansvar i forhold til alt dét praktiske, som får butikken til at skinne.

 

 Hvordan vil din arbejdsdag se ud:

- Praktiske opgaver såsom oprydning, sætte varer på plads, vaske kaffemaskine, vaske klude/håndklæder osv.

- Betjene, vejlede og tage godt imod vores gæster i værkstedscaféen

- Den praktiske implementering af nye tiltag ved f.eks indførelse af nye aktiviteter. Arbejdet vil foregå i tæt samabarbejde med Makits daglige leder og den butiksansvarlige i Egedal

- Forberedelse og afholdelse af workshops og private events (1-2 gange om ugen)

- Lave SoMe-aktiviteter til både Instagram og Facebook i tæt samarbejde med det øvrige SoMe-team.

 

Vores forventninger til dig:
- Du kan arbejde systematisk, organisere og kan lide at optimere
- Du er nysgerrig omkring flere kreative områder, uden du behøver at mestre dem

- Du kan arbejde selvstændigt, da du ofte vil være i butikken alene og tager ansvar for dine opgaver
- Du er en teamplayer, og trives i at uddelegere opgaver til dine kollegaer i Virum
- Du kan lide at omgås mange mennesker, og hjælpe andre til en god oplevelse

- Du skal kunne være fleksibel med arbejdstider ift. weekend og aftener

 

Arbejdssted og –tid:
Arbejdsstedet er Makits værksted i Virum. Arbejdstiden er ca. 30 timer pr uge, fordelt på 4 hverdagsvagter, 1 weekendvagt og min. 1 workshop om ugen. Det forventes, at du er fleksibel og vil kunne hjælpe med dækning af ekstra weekendvagter, både værkstedsvagter og private events. Der vil være mulighed for flere timer, hvis du er interesseret i at holde ekstra workshops både internt og eksternt, deltage på messer, markeder osv.

 

Ansættelse hurtigst muligt. Ansættelsen er tidsbegrænset til 1. august 2025 med mulighed for forlængelse, og vil derfor egne sig godt til dig som afholder sabbatår.

 

Vi tilbyder:
En arbejdsplads fyldt med kreativitet og inspiration, samt tæt samarbejde og netværk med kollegaer, forskellige kunstnere og kunsthåndværkere En arbejdsplads, hvor du har et stort ansvar for butikkens daglige drift og for dine arbejdsopgaver, Et imødekommende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og hjælpsomme kreative kollegaer. Brug af værkstedet og materialer til personalepriser.

 

Hvis jobbet lyder som noget for dig, så send gerne en kort ansøgning  til admin@makit.dk 

 …Makit er en åben værkstedscafe og workshops med udgangspunkt i kunsthåndværket - kom og vær kreativ eller nyd en kop kaffe/kakao. Åben alle hverdage kl 12-18(17) og weekend kl 10-15(14)….vi laver også privat og firma events…. www.Makit.dkTilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, vær den første til at høre om nye workshops, events og meget mere

 
 

*Nyhedsbrevet kommer ud én gang hver måned