art23 - Copy
art31 (3)
art25
art22

Akvarel - med ARTivity

Leg med akvaralen og lær de grundlæggende teknikker. 

ARTivity guider dig igennem en række  spændende workshops


Vil du vide mere om ARTivity. 

www.artivity.dk          IG: @artivity

Spring Time

I workshoppen SPRING TIME får du stemningen af forår og livsglæde. Du lærer at tegne blomster ud i en streg, men kan også bruge skabeloner. Vi bruger både akvarel og lidt akryl og leger med lag på lag teknik og effekter.


Mulighederne og resultaterne er mange og meget forskellige, og er du først kommet i gang, kan du ikke holde op igen, da du får flere og flere idéer efterhånden, som du arbejder dig fremad.

Vi arbejder hovedsagelig i formatet A5. Du kan lave små kort, bogmærker eller bare et fint billede, du kan ramme ind. I vores øjne ser resultaterne meget kunstneriske og forårsagtige ud – og husk; du behøver ingen forkundskaber.

Workshoppen er for voksne og unge.

Info Spring time

Varighed: 3 timer

Anbefalet alder: Voksne og Unge

Sprog: Dansk

Lokation: Frederiksdalsvej 77, Virum

Underviser: ARTivity

Copenhagen Map

Copenhagen Map Art workshop er for voksne og unge og du behøver ingen forkundskaber for at kunne deltage.

Vi laver de skønneste Københavner-billeder med akvarel. En perfekt souvenirer fra Hovedstaden eller bare flot og personlig kunst til dig, der elsker København, - lige til at hænge på væggen.  Du kan lave din egen by, når du kommer hjem.

 Der er forskellige muligheder og varianter, så dit billede kan blive personligt og unikt. Og når du har lært teknikken, kan du lave videre derhjemme med din egen by eller favoritsted.


Kom og vær med til krea-hygge i 3-4 timer. Tiden varierer da vi alle arbejder i forskellige tempi.  Der er også forskellige sværhedsgrader, så både begyndere og øvede kan få mest muligt ud af det. Du får et færdigt værk i ramme med hjem.

Balance Sten

Er du nybegynder indenfor akvarel eller elsker du bare at være kreativ, at få ny inspiration og møde andre kreative sjæle, så er denne workshop noget for dig.


 Vi arbejder med akvarellen, lader den løbe, former den, flytter den, laver mærker og følger mærker. Du lærer teknikker og får idéer til, hvordan du kan lave smukke mønstre og effekter.Vi går ud fra det fælles tema "Balance sten" som er inspireret af de tårne, nogle bygger af sten på stranden eller af de vejvisere, der findes på vandreture i bjerge og naturparker.


Med dette motiv laver vi kort, bogmærker eller bare et smukt billede.Du bliver guidet hele veje igennem, men kan selvfølgelig tilføje din egen stil og gå nye veje. 


Ingen forkundskaber nødvendigt. Målgruppen er voksne og unge.

Info Copenhagen Map

Varighed: 4 timer 

Anbefalet alder: Voksne og Unge

Sprog: Dansk

Lokation: Kongevejen 61, Sorgenfri

Underviser: ARTivity

Info Balance Sten

Varighed: 3 timer 

Anbefalet alder: Voksne og Unge

Sprog: Dansk

Lokation: Kongevejen 61, Sorgenfri

Underviser: ARTivity

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, vær den første til at høre om nye workshops, events og meget mere

 
 

*Nyhedsbrevet kommer ud én gang hver måned